fbpx

Σχετικά με εμάς

Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση με καταγωγή από την Κέρκυρα που κάναμε την ελληνική παράδοση και την υγιεινή διατροφή τρόπο ζωής και στη συνέχεια επάγγελμα. Ο Γήοινος ιδρύθηκε το 2006, στην κεντρική αγορά του Χαλανδρίου κι είναι ένα κατάστημα βιολογικών και παραδοσιακών προϊόντων υγιεινής διατροφής και ομορφιάς.

Νιώθουμε καθημερινά τυχεροί που μπορούμε να μοιραστούμε μαζί σας τη γνώση για έναν υγιεινό τρόπο ζωής, τη φιλοσοφία, το όραμα και τις αξίες μας. Εδώ και 18 χρόνια, ο Γήοινος, εξελίσσεται και μεγαλώνει συνεχώς, με στόχο να σας παρέχει μια μεγάλη και ανανεωμένη ποικιλία προϊόντων που ανταποκρίνονται στις διατροφικές σας ανάγκες κι έναν βιώσιμο τρόπο ζωής.

ghoinos_shopview_plant
ghoinos_shopview_plant
ghoinos_shopview_plant

Τα προϊόντα μας

 

ghoinos_shopview_windowdisplay

Πιστεύουμε πως η δύναμη της Ελλάδας βρίσκεται στη γη της. Γι’αυτό υποστηρίζουμε και προωθούμε προϊόντα, παραγωγούς και συνεταιρισμούς από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Δείχνουμε λίγη παραπάνω αγάπη στο Νησί μας, την Κέρκυρα, και προσπαθούμε να αναδείξουμε τη λάμψη και την ομορφιά της σε όλους εσάς μέσα από ξεχωριστές συνεργασίες με local brands και παραγωγούς.

Στα ξύλινα κι ηλεκτρονικά μας ράφια μπορείτε να περιηγηθείτε σε περισσότερους από 700 κωδικούς από βιολογικά και παραδοσιακά προιόντα υγιεινής διατροφής κι ομορφιας και οικολογικά χρηστικά αντικείμενα.
Ανακαλύψτε επιλεγμένο ελαιόλαδο, μέλι, βότανα, τσάι, βούτυρα καρπών, οργανικά καλλυντικά, προϊόντα χωρίς γλουτένη, χωρίς ζάχαρη, κατάλληλα για Vegan, μανιτάρια, άλευρα, ζυμαρικά, υπερτροφές, ξηρούς καρπούς, αποξηραμένα φρούτα, καφέ, μπαχαρικά, κρασί και αποστάγματα. 

Η φιλοσοφία μας

 

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, η κλιματική κρίση αφορά τον καθένα από εμάς.  Η σημερινή τάση προς έναν φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο ζωής δεν αποτελεί πλέον μόνο επιλογή αλλά αναγκαία συνθήκη. Καλούμαστε να αλλάξουμε συνήθειες σε όλες τις πτυχές της καθημερινότητας μας, του τρόπου ζωής και της διατροφής μας.

Βασικοί πυλώνες της φιλοσοφίας μας συνιστούν η βιωσιμότητα, η καινοτομία κι η ποιοτική εξυπηρέτηση. Με σεβασμό λοιπόν, στο περιβάλλον, τη φύση, την υγεία και τις διατροφικές σας ανάγκες,
προσφέρουμε προϊόντα που ανταποκρίνονται σε ένα βιώσιμο τρόπο ζωής.

Η φιλοσοφία μας συνδυάζει την ελληνική παράδοση, τη μεσογειακή διατροφή τα μυστικά
της φυσικής ομορφιάς και τη βιωσιμότητα σε μια κοινή αρχή: έναν κόσμο, υγιή, ομορφότερο και καλύτερο για όλους!

about-us

Το όραμα μας

 

ghoinos_shopview_windowdisplay

Ο Γήοινος είναι ένα Organic Concept Store που οραματίζεται να κάνει τη διατροφή, την υγεία  και την ομορφιά “πράσινη” χτίζοντας ένα βιώσιμο μέλλον για κοινό και καταναλωτές. 

Προκειμένου όλα αυτά τα οποία πρεσβεύουμε να φθάσουν τον καθένα από εσάς προχωρήσαμε και στη δημιουργία του ηλεκτρονικού μας καταστήματος στο οποίο μπορείτε να βρείτε μία μεγάλη ποικιλία βιολογικών προϊόντων που ανταποκρίνονται σε έναν υγιεινό τρόπο ζωής και σας βοηθούν να υιοθετήσετε sustainable συνήθειες.

Το όραμα μας είναι να εμπνεύσουμε και να δώσουμε λύσεις σε απτά προβλήματα της καθημερινότητας σας μέσα από την αέναη έρευνα, τη συνεχή ανανέωση, τις καινοτόμες συνεργασίες και την ποιτική εξυπηρέτηση.

Η αποστολή μας

 

Να ενημερωνόμαστε συνεχώς

Ενημερωνόμαστε συνεχώς και κρατάμε κι εσάς ενήμερους, μέσα τα από μηνιαία newsletters για τα νέα μας προϊόντα, τις νέες συνήθειες που αφορούν την υγεία, τη διατροφή, την ομορφιά κι έναν φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο ζωής

Να ανανεώνουμε τα προιόντα μας

Ανανεώνουμε συνεχώς τα ξύλινα κι ηλεκτρονικά μας ράφια με νέπροϊόντα και στνεργασίες από κάθε γωνιά της Ελλάδας αλλά και του κόσμου, που ανταποκρίνονται καλύτερα στη διατροφή και τον τρόπο ζωής σας.

Να παρέχουμε ποιοτική εξυπηρέτηση

Είμαστε πάντα στη διάθεση σας για να σας εξυπηρετούμε βασισμένοι στις εξατομικευμένες διατροφικές σας ανάγκες μέσα από όλα τα Social Media και κανάλια επικοινωνίας μας, Τηλέφωνο, Email, Facebook, Instagram, LinkedIn.

Οι συνεργάτες μας